Jeg var kun lige blevet pinnet som Manager, da alle managers blev inviteret til Spanien, på kursus. Det skulle foregå sidst i marts måned. Selvfølgelig skulle jeg med. Der er vel ikke ret mange, der lader en sådan mulighed, for en rejse gå forbi ens næse. Jeg gør ikke.. .

Marts 2022 var vi 4 mennesker i Dubai, den tur ændret alt i min forretning, om ikke andet så ændrer den min tankegang til hvad man kunne i den her forretning, til hvad jeg egentlig havde lyst til.

Nu er vi 4, der skal en tur til Dubai i marts 22 - drømmer du også om sådan en tur, så sig endelig til.

Som nok de fleste ved, så arbejder jeg med Netværk Marketing. Mange har peget lidt fingre af mig, og sagt det får du aldrig noget ud af.

Global Rally 2019 og USA alligevel.

2019 fortsætter flyvende.

Det har virkelig virkelige været noget, der har rykket!!

Jeg startede første weekend på Pejsegården i Brædstrup til Kick Off 2019 - et kursus, der var sjovt og rigtig lærerigt. Jeg har virkelig taget nogle ting med mig, derfra jeg kan bruge til noget.

Flere af foredragene har jeg haft optaget og hørt flere gange.

Wau - for en tur... jeg glæder mig til at opleve fortsættelsen.

De første 3 år med Forever, er gået. Det har absolut været en kæmpe, kæmpe rejse for mig... ikke mindst på det personlige plan.

Det at opbygge en forretning.

.. hmm.. Men hvad er det lige, en Blog er…. Tja.. jeg følger kun med i en Blog, det er ikke fordi der er så mange indlæg endnu, til gengæld er de sjove.. Jeg tænker bare at jeg ikke kan skrive de sjove indlæg, som andre gider at følge med i... Jeg kan noget helt andet - Jeg kan være mig.

Info

 
DoTi v/Dorthe Tinggaard

+45 2671 0202
info@doti.dk

Kontakt mig i dag